Jelena Karleuša kaže da je preživela haos kada je Ognjen Vranješ pustio u javnost njihove eksplicitne snimke…

Jelena Karleuša je prvi put javno progovorila o bivšem ljubavniku Ognjenu Vranješu! Pop zvezda je optužila bosanskog fudbalera da joj je napravio pakao od života kada je pustio u javnost škakljive slike i snimke nastale tokom njihove dvogodišnje tajne veze.

Karma je ku*ka

JK je istakla da joj je zbog svega toga život bio u opasnosti, a brak sa Duškom Tošićem na klimavim nogama.

Ceca i ja smo se ljudski pomirile

Jelena Karleuša ističe da je srećna što se konačno pomirila sa Cecom Ražnatović. Njih dve su prošle nedelje povukle tužbe za međusobne uvrede iz 2017. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.
– Pokušaj medijacije između Cece i mene je uspeo. Ljudski smo se pomirile – kaže JK.

– Vranješ je zaslužan za sav pakao i haos koji mi se dešavao od početka ove godine. Zbog svega što je izašlo u javnost meni je život bio u opasnosti. Ugrožena mi je bila i porodica. Taj čovek mi je učinio toliko zla i onda me je još i tužio! Ali tako to ide u Srbiji… – izjavila je pevačica u emisiji “Ekskluzivno”.

Pored haosa koji joj je napravio nekadašnji ljubavnik, JK se u istom periodu suočila i sa smrću majke Divne.

– Poslednji momenti života moje majke prošli su u velikom stresu i brigama za mene. Medijima to ne mogu da oprostim! Ne želim da se svetim, ali bih volela da svi koji su učestvovali u tom linču dobiju ono što zaslužuju. Tako će i biti, jer karma je ku*ka – poručila je Karleuša.

IZ SREĆNIH VREMENA Jelena i Vranješ

Članica žirija “Zvezda Granda” osvrnula se i na ročište koje je imala prošle nedelje sa Vranješom u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Fudbaler, koji trenutno igra za grčki AEK, tužio je pevačicu zbog pretnji ubistvom koje mu je JK uputila u svom otvorenom pismu na Fejsbuku.

– Nisam se pojavila na tom ročištu. Nije ni bilo potrebe jer sam svoj iskaz u vezi s tim slučajem već dala – rekla je Jelena na ovu temu.

Duško, izvini

“Mala od skandala” nedavno se javno izvinila svom suprugu Dušku Tošiću zbog svega što je istrpeo zbog njene afere sa bosanskim fudbalerom.

ISPAO VELIKI GOSPODIN Sa suprugom Duškom i ćerkama

– Divim se Dušku, ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba učiti. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima – napisala je JK na Instagramu.

Na Ušću proslavljam 25 godina karijere

JK će sledeće godine koncertom na Ušću proslaviti 25 godina karijere. Do tada planira da objavi novi album, kao i da održi veliku turneju po čitavom regionu.

– Polako pripremamo pesme i dogodine želim da obradujem fanove novim hitovima. Ova godina je bila veoma loša za mene, tako da ću sačekati da prođe, a nove pesme snimam tek od 2020 – kaže Jelena.


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila