Bivša voditeljka i urednica HRT, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla ogromnu prašinu kada se na svom Fejsbuku javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci. Pre svega, zasmetala joj je Jelena Karleuša, koja je imala nastup prošle srede.

Pevačica se oglasila čim je saznala šta se dešava, pa udarila žestoko, a na kraju se Makarskoj zahvalila za lep provod. Svi su na nogama zbog njenih reči!

“Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me ‘cajkom’. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme ‘gospođo’ da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja! Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji ceo svet. Ne zato što sam ‘cajka’ već zato što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana a vi… vi ste ‘gospođo’ jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku*čili sa tim ‘i Bogu i narodu’! Mlade ljude zabole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na ‘Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše’ itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju!” poručila je Karleuša putem Instagrama.
Podsetimo, oštar status Hloverke Novak Srzić privukao je veliku pažnju, ali pored toga što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila