Ivan Kukolj Kuki

Nihad Alibegović


Od srca vam želim sve najljepše u Novoj godini, živjeli!!!!!!

Vesna Šuša Kobra

Farizada Čamdžić


Sretnu i uspjesnu novu 2022.godinu vama i svim čitaocims SVET-Australia novina, želi i mnogo vas ljubi vaša Farizada😘🥰🤩💋

Zlaja Sjerić


Saradnicima i prijateljima puno sreće, zdravlja i poslovnih uspjeha u Novoj 2022. godini žele Zlaja Sjerić I “SJERIĆ RECORD'S” STUDIO!

Mujo Isanović


Svim prijateljima sretna Nova godina, živi zdravi u novoj godini od srca vam želim. Vaš Mujo Isanović

Klaudija Klanac Pušković


Svim čitaocima želim prvenstveno zdravlje, sreću, ljubav, što više veselja i muzike❤️ Da u ovoj godini dožive najlepše trenutke o kojima sanjaju ❤️🍀🥰🎼🎶🎹🎵😘 I neka obuku nešto crveno…Da sluti na sreću! ❤️❤️❤️❤️❤️

Dejan Verić


Svim čitaocima Svet-a Australia želim mnogo zdravlja, lične i profesionalne sreće u Novoj 2022 godini uz mnogo lijepih pjesama i druženja.

Marija Rosić Petković, tekstopisac


Osmeha, sreće i mirnih snova
nek bude puna godina Nova…
Sve baš kako želiš, neka bude tako..
Nek nam je zdravlja…za drugo ćemo lako…”

Marija Maja Gočmanac, tekstopisac


Dragi moji, neka vam nova 2022. godina donese radost u življenju i radu. Svetlost novogodišnje noći neka vam obasja buduće poslovne staze.
U nadi da ćete sve naredne godine provesti u zdravlju, sreći i ljubavi sa sebi dragim osobama, srećna vam i berićetna 2022.

Mića Nenadović, tekstopisac


Svim čitaocima Svet-a Australia od srca želim srećne predstojeće Božićne i novogodišnje praznike. Pored zdravlja koje nam je neophodno, baš u ovom vremenu kada je virus nemilosrdan i odnosi mnoge živote, svima želim da se prisetimo  nekih starih vrednosti u koje su naši stari ugradjivali svoje živote, a kojih se mi nažalost u ovom teškom vremenu sve redje sećamo i sve češće odričemo. Neka ste svi živi, zdravi i Bogom blagosloveni!

Nataša Glamočanin

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila