Popularna pevačica svojevremeno je sve šokirala priznanjem da je koristila narkotike, i to heroin. Rok zvezda Viktorija je tvrdila da je heroin isprobala iz radoznalosti, ali da je nakon nekog vremena pobegla glavom bez obzira.

– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima.

– Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u “Petparačkim pričama” – ispričala je svojevremo Snežana Mišković Viktorija.

U septembru 2009. godine Viktorija je ušla na “Farmu”, na kojoj je zauzela peto mesto i osvojila nagradu od 5.000 evra. Nakon toga, 2012. godine pevačica je bila jedan od učesnika kulinarske emisije “Prvi kuvar Srbije”, a 2017. godine je započela takmičenje u rijalitiju “Zadruga”. Krajem 2014. godine pevačica se povukla sa medijske scene jer je, kako su tada mediji prenosili, shvatila da muzika kojom se ona bavi ne donosi novac. I dalje po nekad nastupi u klubovima, a kako se priča, bavi se prodajom nakita.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila