Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživeo i stentova koje su mu lekari ugradili.

“Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve”, našalio se Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

“Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici”, rekao je on, a zatim i nastavio da se žali na svoj račun i na račun lekara.

“Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gde sam stao”, izjavio je
Balašević u svom stilu.

A šta je još imao da kaže, pogledajte snimak!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila