Cenjena pevačica narodne muzike Marija Mara koja već duže vremena živi i radi u Čikagu, otvorila je ovih dana sa mamom Ljiljanom Stojadinović restoran “3M” sa kuvanom domaćom hranom, raznim specijalitetima i slatkišima u Čikagu, na adresi: 5910 N. Clark Street, nedaleko od centra grada. Telefon restorana je 872 806 9321. Osim ponedeljka, svaki dan su otvoreni od 11 am do 9 pm. Marijina mama Ljiljana već je imala restoran u Čikagu, njeno odlično kuvanje na daleko je poznato, pa je vest o novootvorenom restoranu obradovala mnoge njene stare mušterije. Zanimljivo je da jedini u gradu imaju specijalan order za decu “Lucky meal”.

Pitali smo čuvenu kuvaricu gospođu Ljiljanu koje domaće specijalitete sprema u restoranu i šta sadrži “Lucky meal” namenjen deci?

”Naš svakodnevni jelovnik je izuzetno bogat, jela su uvek sveže kuvana; razni gulaši (teleći, svinjski, juneći), sarme, supe, pasulj sa kobasicom (svinjskom, junećom) i slaninom, jela sa roštilja, pite sa jabukom, sirom, mesom, salate, ribe, vegetarijanski obroci, burgers, cheeseburger, razni prilozi od krompira i povrća, slatkiši i još mnogo, mnogo toga… sve što mušterija poželi domaće, možemo da napravimo, serviramo ili spakujemo da nosi.

“Lucky meal” deca jako vole, to su dekorativni paketići koji sadrže burger, pomfret, sok, slatkiše i igračku. Po želji može biti hamburger, cheeseburger ili ćevapi u sendviču.

Marija, šta je tebe motivisalo da uđeš u ugostiteljski biznis, kako uspevaš sve da postigneš, da budeš u restoranu svaki dan i da vikendom pevaš?

Mamina je ideja bila da ponovo otvori restoran, želela sam da joj pomognem ali i da se oprobam u novom biznisu. Kad se hoće sve se može postići. Restoran je porodična tradicija nastavljena iz rodnog kraja, tamo je mama imala restoran “3M” pa onda u Americi u Indijani buffet, a evo i sada na trećoj lokaciji isto se tako zove. Nalazimo se u širem centru Čikaga. “3M” restoran i buffets, od Nove godine imaće online dostavu takođe. Ovo je izuzetno prijatan casual family ambijent uz prijatno osoblje sa iskustvom od 25 godina rada. U restoranu se sretnem često sa mojom publikom, vole da dođu, jedu, kupe često i ponesu, ali i da malo popričaju sa mnom. Mene to veoma raduje…

Od Nove godine imaćemo buffet, uz njegovu kupovinu mušterija će dobiti besplatno i neograničeno; sokove, kafe, čajeve, koji su u ponudi u restoranu. Pa izvolite, posetite nas!

Uz obećanje da ćemo se uskoro videti u restoranu poželeli smo Mariji i Ljiljani mnogo sreće i uspeha u daljem radu.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila