Poštovani Kristijane, čestitam Vam na pobjedi na 60. Saboru trubača u Guči, recite za naše čitaoce svoje utiske, nešto o sebi i samom takmičenju.

Ja sam Kristijan Azirović, sviram trubu od malih nogu, moji preci su svirali pa evo i ja, tradicija se nastavlja… Pobedio sam u Guči i 2013. godine, osvojio sam prvu trubu stručnog žirija. Evo hvala Bogu i ove godine sam osvojio prvu trubu po oceni stručnog žirija. Guča je naš život, trubačima, to je naše priznanje.
U Guču idu samo majstori trube, a ja sam jedan od njih. Inače sam 90-to godište i iz Bojnika sam. Moj orkestar se zove Kristijan Azirović, po meni.
Trubu sam počeo da sviram od nekih 8 godina, svirao je moj deda, tata, brat, stric, tako reći cela moja familija. Svi smo muzikalni, truba je naš život mi drugi posao ne umemo da radimo osim da sviramo. Dok sam bio manji vežbao sam pa i do tri, četiri sata dnevno, sad malo manje jer sam na vreme vežbao.

Vaša poruka za čitaoce www.svet-australia.com?

Pozdrav za čitaoce, želim im da se samo vesele i slušaju muziku…ko svira zlo ne misli!

U ime redakcije želim Vam još mnogo uspjeha u muzici i ličnom životu, da se što više ljudi veseli uz Vašu trubu kao i Vaš orkestar, na mnogobrojnim nastupima i veseljima.

Nataša GLAMOČANIN


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila