Za početak, poštovana Radmila, recite našim čitaocima nešto o sebi.

Rodjena sam u Sisku 1974. u Hrvatskoj. Sticajem okolnosti i ratnih zbivanja došla sam u Obrenovac u Oluji 1995. i tu i danas živim sa porodicom.Moji počeci bavljenja pisanjem potiču još od petog razreda osnovne škole, ali sve je to ostalo u sveskama i nije objavljeno.Teško je bilo početi ovdje, ali sam nekako uspjela da dodjem do nekih od kompozitora i pjevača kao sto su napr… Kenan Fejzić Ćina, Željko Jurić ,Bekir Sefić, Aleksandra Blagojević, Josip Matić, Braco Krajišnik itd. Živim i dalje u Obrenovcu sa mužem i ćerkom.

Saradnici pjevači sa kojima ste do sada saradjivali?

Dragan Pisar-Božja volja, Djavola ne traži i Šipovo, Bojan Vujanović Boki-Ja sam rodjen na planini, Banijske Preldzije-Oj Banijo, Garavuša, Bataljon na crti, Laste Vrbanje i Dragoslav Cvijetić Kačar Hej tudjino, Pile Dražetić i Laste Vrbanje- E moj brate.
Zatim Ljubavnica, koju pjeva Aleksandra Blagojević je snimljena u studiju Saše Nikolića. Pjesmu Šmeker je otpjevao Senad Nikočević Niki, snimljena je u studiju Rahman Krujeziu, saradnici su bili Sveto Tulić i Igor Golubić.

Kakvi su Vaši dalji profesionalni planovi?

U planu mi je da se još više posvetim radu na muzičkom polju i da ne odustajem od onog što volim da radim, a to je pjesma..Biće tu raznih žanrova sigurno.
Imam dogovor sa dva kompozitora da mi rade kompozicije, Nurfetom Rufom Alibegović i Danijelom Pekez. Najviše demo snimaka imam urađenih sa Josipom  Matićem.
Jedan tekst takodje će biti komponovan kod Bekiha Bekića, a jedan kod Dragana Aleksandrića.

Najnovija pjesma sa Vašim potpisom kao tekstopisca je Cura mrak, koju je otpjevao Željko Jurić.

Jeste, pjesma je snimljena u studiju Kenana Fejzića Ćine koji je i kompozitor pjesme. Nadam se da će se slušaocima dopasti.

Draga Radmila, želim Vam još mnogo snimljenih pjesama na Vaše tekstove i sve najbolje u ličnom i profesionalnom životu.

Lijep pozdrav svim čitaocima i mojim zemljacima širom svijeta, kao i portalu www.svet-australia.com i Vama Nataša.

Nataša Glamočanin


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila