Od Slavice Momaković Miljanović, poznate umetnice, interpretatorke narodnih, folk, romansi i starogradskih pesama, inače naše uredinice za Kanadu, Ameriku i Srbiju, saznali smo da su u toku probe za snimanje CD-a “World Music” fuzije na kojem će pevati 15 pesama. Tim povodom Slavica je rekla:

– U avgustu ću učestvovati u snimanju interesantnog CD-a “World Music” fuzije, kojem se radujem i koji je za mene muzički izazov. Autor projekta džez muzičar Zvonimir Tot napisao je aranžmane narodnih pesama sa područja bivše Jugoslavije, kombinujući elemente folklora, džeza i klasične muzike.

Zvonimir Tot dzez gitarista kompozitor i aranžer

Devetočlani akustični orkestar se satoji od naših i američkih muzičara. Snimaćemo u “Chicago Recording Company (CRC)”, najboljem čikaškom studiju. U avgustu ću moći da objavim više informacija i fotografija sa snimanja.

Chicago Recording Company

Drago mi je što sam posle duže pauze, zbog pandemije korona virusa, nastavila sa radom, ispred mene je bogata muzička sezona, posebno na jesen, očekuju me brojni nastupi takođe i snimanja novih pesama o kojima je sada rano da govorim… 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila