Pevačica raskošnog vokala Desa Vuković, počela je da peva još kao devojčica. Odrastajući uz muziku, pevanju se sve više posvećivala. Nastupala je na raznim školskim priredbama, festivalima na opštinskom nivou, gde je često bila nagrađivana.

U 26. godini pevanjem je počela da se bavi profesionalno. Ubrzo je postala članica legendarnog “Đerdana” gde je njen veliki talenat došao do izražaja.

Prelepa boja glasa, vrhunska interpretacija, stilsko pevanje, dostojanstveno držanje i lepota, krasile su Đedan u svakoj prilici, jer Desa ne ume drugačije, uvek sija punim sjajem. Provela je u Đerdanu 4 godine.

U solističkoj karijeri snimila je 3 CD-a i nekoliko trajnih snimaka za Radio Beograd. Zbog pandemije Korona virusa i nastale situacije koju je donela, njen već pripremljen 4. CD morao je da se odloži i da sačeka bolja vremena…

Trenuci sreće sa suprugom Jankom

Najveća sreća – ćerke Milica i Jelena

Desa duže vremena živi u Torontu ( Kanada) u srećnom braku sa suprugom Jankom u kojem ima dve divne ćerke Jelenu i Milicu. Pored redovnog nastupanja u Kanadi i Americi uspešan je menadžer familijarnog biznisa.

Sa direktorom Sezam Produkcije Žarkom Timotijevićem

Živanovići sa Merimom Njegomir

Svi koji poznaju Desu znaju da je majka i supruga za svako poštovanje. U kući je odična domaćica a na sceni daje sve od sebe, pleni svojim odličnim pevanjem, harizmatična je i uvek elegantna. Ima veliki repertoar, peva jednako dobro izvornu narodnu muziku, starogradske pesme ali i probrane novokomponovane jer je pevačica koja je uvek zastupala kvalitet, zbog čega je u Kanadi veoma tražena.

https://www.youtube.com/watch?v=ePwlUH428L4

Voli da čita i da plete i da neizostavno trenira. Kako su u Kanadi zabranjeni odlasci u teretanu vozi super moderan sobni bicikl u svojoj kući, zbog čega ima zavidnu liniju. Uvek nasmejana, prijatna i druželjubljiva, za Desu ostaje mi još da kažem da je u svemu izuzetna.

https://www.youtube.com/watch?v=bsliSqd7fk4

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila