Predstava „Moderna bajka“ je prvi beogradski projekat Jelene Govedarice, čija premijera je bila krajem juna meseca. Nekada veoma uspešna manekenka i top-model, a sada glumica, stilista, reditelj, scenograf, organizator,… najavila je povratak u Beograd sredinom oktobra sa novim, kako sama kaže, sasvim drugačijim projektom.

„Moderna bajka“ je glumačko modni performans u kom igraju glumci, estradni umetnici, manekeni, plesači, novinari, sportisti.  Ovo je komedija o braku nekada i sada. Jelena, glavna junakinja predstave, kroz opterećenost internetom i verovanjem u gatare, remeti tečine (Saša Pantić) planove za udaju koju joj sprema.

Mlada Srpkinja iz BiH Jelena Govedarica je svestrana dama, prema rečima njenog kolege glumca Saše Pantića „žena zmaj“, koja je u pandemijskim uslovima veoma uspešno realizovala predstavu sa velikim brojem učesnika!

Jeleni je ovo šezdeset prvi projekat, ali prvi u Beogradu. Do sada je .uglavnom radila u Bosni i Crnoj Gori. Jelena je uspela da spoji modu i glumu u celinu i to smatra svojim životnim uspehom. Radila je brojne kampanje kroz umetničke performanse kao što su aktivnosti protiv nasilja nad ženama ivršnjačkog nasilja, projekte Život je cirkus, Sudbina vodi one koji to neće, Najbitnije je očima nevidljivo, Kraljica, Fatalna žena, Živimo sport na svoj način..

Mnogo više o novom projektu koji stiže u pozorišne sale sredinom oktobra i drugim planovima, uskoro u intervjuu koji sledi po glumičinom povratku u Beograd.

Fotografije: FB stranica

Boba JELIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila