Pevačica Branka Sovrlić, jedna od najvećih zvezda folk muzike osamdesetih i devedesetih godina, danas promoviše stare pesme koje ranije, nepravedno, nisu zaživele u publici. Pevačica takođe vredno radi na svom jubilarnom petnaestom albumu, polako i strpljivo prikuplja materijal jer želi da svojoj publici pruži vrhunski kvalitet, kakav su zaslužili i na kakav su od nje navikli.

BRANKA SOVRLIĆ

Pandemijska situacija Branku nije omela da deo leta sa suprugom, muzičkim producentom Sadikom Pašićem, provede u Turskoj, a planiraju i odmor na nekoj dalekoj svetskoj destinaciji. Pevačica je učestvovala i u revijalnom delu festivala Ilidža 2020, sa pesmom „Srce gori jer te voli“.

NADA TOPČAGIĆ

Folkerka Nada Topčagić se ovog leta, u 67-oj godini života, podvrgla estetskim intervencijama. Pevačica kaže kako je dugo odolevala estetskoj medicini, kako ima strah od igle, ali je isti prevazišla, odlučila da se podmladi i sada je kao nova. Odlazak kod estetskog hirurga život joj je promenio iz korena! Malo botoksa, malo hijalurona i sada je sve puno  lepše, mužu je sada mnogo privlačnija i zaljubljeniji je više nego ikada.

VESNA DIMIĆ

Vesna Dimić, istaknuti vokalni solista Radio Televizije Srbije, leto provodi radno, nastupa u brojnim emisijama radijskih i televizijskih stanica naše i okolnih zemalja. Vesna uspešno promoviše album njenih najuspelijih interpretacija romansi, starogradskih i narodnih pesama iz različitih perioda karijere, pod nazivom „Ja bih htela pesmom da ti kažem“. Više o ovoj pevačici zlatnog glasa, njenoj karijeri i planovima, uskoro u intervjuu koji je dala za naš magazin.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Dok starije generacije pevačica vreme provode na odmoru i ulepšavanju mlada zvezda Aleksandra Prijović odlučila je da, posle kraćeg porodičnog odmora, leto provede radno. Pevačica se sa suprugom Filipom i sinom Aleksandrom na kratko pridružila Filipovom ocu Bobi Živojinoviću i njegovoj supruzi Lepoj Breni u Monte Karlu, gde ovaj popularni bračni par boravi duže od mesec dana.

Nakon kratkog odmora prelepa Aleksandra je vredno prionula na pripremu novog spota čije snimanje počinje za nekoliko dana, a koji njeni fanovi očekuju sa nestrpljenjem.

Izvor fotografija: FB stranice

Boba JELIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila