Popularni pevač u srećnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od lepših žena na našim prostorima, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom sveta gde se susreće sa mnogim svetskim zvezdama. Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – kaže o svojoj supruzi Džinović.

Pevač takođe ne krije da je posebno ponosan na Melinu zbog njenih poslovnih uspeha, gde njene kreacije nose i pojedine svetske zvezde poput Dženifer Lopez i Eve Longorije.

– Moram izdvojiti ta njena svetska putešestvija i susrete sa velikim zvezdama, to je stvarno nešto veliko. Evo sada je bila u Kataru, pa ide za London, pa za Los Anđeles, tako da je to dosta veliko – ističe Haris i otkriva da Melina ume da se nosi sa velikim poslovnim izazovima:

– Iskren da budem, ona je jako smirena, ona ima tremu za neke druge stvari, ali u tome što radi vrlo je ozbiljna. Poslovno je ekspeditivna i dobro zna šta treba da kaže, kako treba da se ponaša i ide joj sjajno.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila