Milan Popović podneo je prijavu za nasilje u porodici protiv pop zvezde Severine Kojić zbog maila koji mu je poslala.

A evo zašto su se opet posvadjali.

– Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimerene jednoj majci maloletnog deteta – kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću.

Mi vam mejl prenosimo u celosti.

– Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače – tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta.

Iako je na račun oca svog deteta iznela gnusne uvrede, Severina je u mejlu koji je poslala Popoviću pohvalila samu sebe, tvrdeći da je mali Aleksandar uspešan dečak, isključivo zbog nje, otkriva izvor.

– Kažu učiteljice da je Aleksandar omiljen u razredu. To je moja zasluga i odgajaću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatiće ko mu je tata. Za mamu već zna. Ja sam njegov heroj, njegova najveća ljubav, oslonac njegovog prvog uzdisaja i uvek sam tu za njega – napisala je Severina.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila