Pevačica narodne muzike Nada Obrić u svom domu skromno proslavlja Međunarodni praznik rada i pridržava se svih mera nadležnih organa povodom pandemije koronavirusa.

Naime, pevačica će Prvi maj proslaviti u svom stanu, a iskoristiće i svoje pravo da prošeta i udahne svež vazduh.

– Imamo pravo dva puta da šetamo, to ću da iskoristim… A šetam i po kući svaki dan, četiri kilometra zdravih koraka! Prva dva dana, kad su nam dozvolili da izađemo, manje sam šetala nego po kući što inače šetam svakog dana. Naravno, telefon, televizija, snabdeli su me moji hranom može puk vojske ovde da jede (smeh). Ponašam se primereno, slušam sve ko mala beba, poštujem sve. Sebi sam napravila malu oazu ovde, nije mi dosadno, sve sam organizovala kako meni odgovara i kako mogu da podnesem… A brzi hod u kući mi strašno pomaže, to što prošetam jako mi puno znači! Imam i aplikaciju koja mi meri korake, sve sam ja to proverila dok se nisam uverila – kaže Nada.

Pre više od pola godine pevačica je priznala da su joj treći put dijagnostifikovali kancer, a iz nove bitke izašla je tada kao pobednik. Pevačica je priznala i da se u međuvremenu susrela sa novim zdravstvenim problemima o kojima nije želela da detaljiše, ali je poručila da su joj nalazi dobri i da se sada oseća odlično.

– Bila sam sad u martu na operaciji opet, to se nije znalo… Hitno sam morala da idem… Izašla sam iz bolnice kad je korona već počela. Kažu lekari da su nalazi dobri, samo to je bitno, ja se osećam dobro i sve će biti kako treba – rekla je Nada.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila