Pisali smo nekidan o Srbinu Stefanu Popoviću iz Australije kome je pripala čast da bude jedan od voditelja trodnevne i zahtevne manifestacije “Beovizije 2020” u Beogradu, na kojoj je izabran predstavnik Srbije na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije u Roterdamu. Znamo da će to biti trio lepih devojaka pod imenom Hurricane sa pesmom “Hasta La Vista”!

Ovaj svestrani momak je povereni zadatak ispunio maksimalno profesionalno i ako nismo bili u ulozi profesora, zadlužuje čistu 10-ku!

Stefan je činio kvartet sa Kristinom Radenković sa kojom je u bekstejdžu intervjuisao ali i na svoj dopadljiv način i zabavljao učesnike tokom tri večeri; ekstra seksi i prelepom Draganom Kosjerinom i Srbinom iz Švedske iskusnim producentom Jovanom Radomirom. Ovo dvoje poslednjih su se nalazili na bini.

Svetski a naš Stefan je, osim voditeljskih, pokazao i šmekerske manire, a sudeći po modnim kombinacijama nije isključeno da mu se i manekenski angažman smeši.

Posebno zapažena, na kraju, bila je situacija gde je Stefan sa kolegama demonstrirao i glasovne mogućnosti. Naime, njih četvoro su maestralno otpevali (i odigrali) kultni hit “Hajde da ludujemo”.

Za naše čitaoce smo izdvojili nekoliko fotki sa Beovizije.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila