“OVO VEČE POSVEĆUJEM SVIM SVOJIM DRAGIM PRIJATELJIMA KOJI SU BILI UZ MENE, KADA MI JE BILO NAJTEŽE!”

U teškim situacijama  izgovaramo  molitvu Pomaže nam da verujemo da se ne odričemo ljubavi, snova i hrabrosti, jer to nas jača da idemo dalje. Sve sam dobro podnela, uz vas, uz vašu  brigu i pažnju. Zato mi je srce puno ljubavi; hvala svima!

Čuvena slikarka Gordana Nenadović prirediće izložbu slika “Ljubav u nama” uz  kulturno umetnički program, 15.3.2020 u restoranu “016” na adresi: 5077 N. Lincoln Ave Chicago IL,60625.

Počasni gosti su srpski konzul Milan Varadinović, konzuli iz još nekoliko zemalja, (očekujemo da potvrde) kao i predstavnik kabineta gradonačelnika Čikaga.

Na veliku radost Gordaninu, pored izložbe, biće promocija knjige “Živ Živ” beogradske književnice Nataše Đinđić-Stanković. Knjiga je izuzetno tražena u Srbiji jer čitaoca bez dvoumljenja vraća sebi… preporučujemo da je obavezno pročitate!

Celovečernji program vodiće profesor književnosti Milica Purić.

Poeziju će govoriti Ivana Milano i Antonije Tony Kovačević.

Uz akustičnu muziku, nastupiće specijalan gost. popularni Alija Dalipović.

Pisali smo ranije o zdrastvenom stanju naše slikarke Gordane, ovom prilikom saznajemo kako napreduje lečenje:

Kako se osećaš sada Gordana, jesi li završila terapije?

– Na moju sreću terapije sam ovih dana završila i dobro sam ih podnela. Taj period nije bio lak za mene ali ljubav mojih najdražih i najbližih, mnogo su mi je pomogla, da istrajem, da ustanem, da iza svakog oblaka vidim sunce… Kada bih slikala zaboravjala sam bolest… Zbog svega toga vredelo je živeti. Pod nadzorom sam lekara, slede kontrole…

Restoran “016” promoviše tvoje slike, zainteresovani kupci mogu tim putem, da ostvare kontak sa tobom. Koliko dugo ćes izlagati u tom restoranu?

– Tako je, do daljnjeg, moje slike biće izložene u “Restoranu 016 “. Ovoga puta se zahvaljujem vlasnicima na saradnji, podršci i prijateljstvu.

Kakvi su planovi, hoće li još negde biti tvoja izložba?

– Putujem na Floridu 16.marta. U planu su moje dve izložbe u Miami i Saint Petersburgu. Radujem se susretu sa mojim divnim prijateljima, suncu i šetnjama pored okeana. Tamo imam veliku inspiraciju za slikanje.

Ostaje nam da Gordani poželimo dobro zdravlje i uspešnu izložbu!

Verujemo da će veče umetnosti “Ljubav u nama” potvrditi svoj naslov, da će prijateljstvo  lepa reč i baš onaj pravi zagrljaj, darivati osmeh i radost, možda i neku skrivenu suzu… zato dodjite!

Slavica MOMAKOVIĆ

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila