Aca Lukas kaže da se vanilicama bori protiv koronavirusa, koji trenutno hara svetom! Folk pevač u novom spotu za pesmu “Moj život” prstom kupi i liže beli prah, nalik onome sa fotografije koja je pre nekoliko nedelja osvanula na društvenim mrežama.

– Najviše na svetu volim da jedem vanilice. Stalno ih imam kod kuće i zato kod mene nema ni gripa, ni koronavirusa. Vanilice sve to uništavaju – rekao je pevač za emisiju “Ekskluzivno” i objasnio da je scenu s vanilicama namerno stavio u svoj spot kako bi napravio parodiju:

– Ceo spot sam ja smislio i sniman je kod mene u stanu. I džumbus je autentičan, ništa nismo menjali, šta ću kada volim da živim u neredu.

Pevač se ponovo osvrnuo na fotku sa belim prahom, koja je nedeljama bila pravi hit na društvenim mrežama.

Tačno je, u vezi sam sa Brigitom

Aca Lukas je potvrdio pisanje Informera da je u vezi sa hrvatskom manekenkom Brigitom Alilović (42), koja živi u Nemačkoj.

– Tačno je da smo zajedno. Ona je Hrvatica. Sve je istina što se piše – poručio je pevač.

– Fotografija je nastala davno iz nekog zezanja sa drugarima. Kakva crna droga, to je bio šećer! Mi smo se malo za*ebavali, a neko je to zloupotrebio iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu sebi dozvolio tako nešto? Nekad sam se drogirao, to svi znaju. Sada me boli uvo, nemam za šta da se pravdam – poručio je folker.

51 godinu ima Aca

Lukas se u najnovijoj pesmi dotakao i svojih bivših ljubavi, za koje baš i nema reči hvale.

– U pesmi su opisani neki delovi mog života. Pominjem i bivše žene, prave zmije otrovnice. Ne pominjem nijedno određeno ime, niti bilo koja od njih treba da se pronađe u pesmi – kaže pevač, ne želeći da otkrije da li misli na svoju poslednju ženu Sonju, od koje se razveo septembra prošle godine.

Nije platio ni evro

Acina nova pesma već je postala jedna od najslušanijih na Jutjubu.

– Neke moje kolege daju po 15.000 evra da bi povećali preglede na Jutjubu, ja nisam platio ni evro. Oni su presrećni kada na listi slušanosti dospeju na 60. mesto, a ja sam bez ikakvog plaćanja stigao na 11. poziciju – hvali se folker.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila