Goca Božinovska kažnjena je sa 200.000 dinara zbog toga što je tokom prošle godine migrantima nelegalno izdavala stan u centru Beograda.

Presuda po odluci sudije, pevačica je odgovorna za neprijavljivanje boravka osoba u njenom stanu, neplaćanje poreza na prihod od iznajmljivanja, kao i za to što nije zaključivala ugovore s osobama koji su zatečene na licu mesta.

“Goca je neposredno nakon hapšenja migranata dala svoj iskaz kod sudije. Tada je rekla da nije imala pojma da su oni boravili u njenom stanu, već da je ona nekretninu izdala nekom čoveku i da pretpostavlja da ju je on iznajmio migrantima. Međutim, nije navela njegovo ime. Uzimajući u obzir da je u njenom stanu duži vremenski period više od 20 osoba boravilo neprijavljeno, te da nije plaćen porez na zaradu, koja je bila najmanje hiljadu evra mesečno, doneta je presuda da Goca plati 200.000 dinara. Koliko znam, ona nije uložila žalbu, a moguće je da joj još uvek i nije uručena presuda”, kaže izvor.

U septembru, kada je objavljena informacija o tome da su u stanu Goce Božinovske uhapšeni migranti, ona je izjavila da nema nikakva saznanja o događanjima u pomenutoj zgradi.

“O čemu pričate? To nema veze sa mnom!”, rekla je Goca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila