Supruga pokojnog pevača pre nekoliko meseci iznajmila je kuću na Dedinju ambasadi jedne arapske zemlje, kojoj nije bio nikakav problem da izdvoji pozamašnu sumu za smeštaj svog diplomate.

Gordana Šaulić već nekoliko meseci izdaje luksuznu vilu na Dedinju konzulu ambasade jedne bogate arapske države. Udovica Šabana Šaulića za mesečnu rentu porodičnog doma uzima pet hiljada evra, saznaju srpski mediji.

Ubrzo nakon pogibije kralja narodne muzike, Goca je shvatila da ne može da živi sama u velelepnoj vili. Kako su njeni prijatelji tada rekli, Gordanu sve podseća na supruga, svaki kutak kuće joj natera suze na oči, a i vila je prevelika za nju samu, pa je rešila da je izda, te je, u dogovoru sa decom, našla odgovarajućeg zakupca.

– Vrednost kuće na Dedinju je oko milion evra. Prepisana je na Gocinu i Šabanovu decu – Sanelu, Ildu i Mihajla, s tim što supruga ima pravo na doživotni boravak u njoj. U dogovoru sa naslednicima, koji su joj i sami savetovali da nađe neki stan, odlučila je da je izda – kaže izvor i dodaje da je za vilu bilo lako naći zainteresovane.

– Kuća je velika i na dobroj lokaciji, u blizini Belog dvora, ograđena je, ima privatnost. Stvarno je raj za ljubitelje luksuznih nekretnina. Zato Šabanovoj udovici nije bilo potrebno mnogo vremena da nađe zainteresovane. Čak nekoliko njih, što biznismena, što diplomata, ponudilo se da zakupi vilu, ali je Goca najbolju ponudu dobila od ambasade arapske zemlje. Upoznala je i njihovog konzula, njegovu porodicu, i shvatila da bi oni bili najbolji stanari njenog porodičnog doma i da bi o kući vodili računa kao i ona. Konzul, tačnije ambasada, mesečno Gordani plaća 5.000 evra, što je za ovu arapsku zemlju prava sitnica – kaže izvor i dodaje da se Šaulićka još nije pomirila sa gubitkom Šabana i nije joj lako da boravi u vili bez njega.

Ona je neposredno pre nego što je predala ključeve vile našla stan, u kome sada živi. Porodica Šaulić nije ovo komentarisala.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila