Pjevačica Jelena Karleuša može reći da iza sebe ostavlja možda najtežu godinu u životu koja je bila prožeta skandalima i tragičnim gubitkom njene majke Divne Karleuše.

Karleuša se polako oporavlja od svega, a za domaće medije je otvorila dušu:

– Ove godine sam bila jaka, sljedeće želim da budem srećna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu. Polako se oporavljam i vrijeme je da krenem dalje, onako kako bi ona to željela – rekla je pjevačica za Informer i dodala:

– Teško je nastaviti život poslije takve žene, koja mi je bila i majka, i prijatelj, i najveća podrška, ali svakog dana u sebi čujem njene riječi podrške koje mi daju snagu da idem dalje – bila je emotivna Jelena koja je i prazničnu dekoraciju u domu posvetila je majci:

– Ovo je prva Nova godina koju provodim bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila “anđeo”.

Jelena Karleuša se za pomenuti list dotakla i svoje nove linije, pa je otkrila šta je bio glavni razlog za to da smrša:

– Ove godine sam se toliko jela iznutra. Ali nisam zbog toga smršala, već zahvaljujući specijalnoj, zdravoj ishrani. Kao svaki sujetni Lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje zbog toga. Sljedećeg ljeta ćete me vidjeti u mikrobikiniju – nasmijala je sve Jelena i otkrila šta kaže svom suprugu Dušku Tošiću kome ponekada smeta njen provokativan način oblačenja:
– Moj Duško to jednostavno ne voli. Pita me dokle ću tako da se skidam, a ja mu kažem: “Dragi, nisi se oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom – ističe pjevačica.

Godinu za nama obilježio je skandal Karleuša – Vranješ.

Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pjevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu.

Epilog znamo – mjeseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Nakon svega ovoga, diva oglasila se na Instagramu i svom suprugu javno poslala poruku.

– Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba učiti. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila