Popularna pevačica Branka Sovrlić koja je nedavno objavila hit “Samo jednom se živi“, našla je vremena da otputuje sa prijateljicama u grad Hurghada (Egipat) na odmor i da tamo maksimalno uživa. Sudeći po slikama koje nam je poslala fantastično su se provele. Na pitanje: jel’ postoji poseban razlog što je Hurghada izabrala za letovanje, odmah je rekla:

“Zbog divne tople vode koja mi mnogo prija, prekrasne plaže hotela Hilton, drevne kulture, zbog velikog gostoprimstva u hotelu, jer nas goste kao da smo kraljice, morskih specijaliteta itd… Dolazimo ovde dva puta godišnje, početkom juna i na jesen. Nije daleko, za tri sata leta avionom se stigne. Volim da plivam i da se sunčam, ne kupujem ovde garderobu, imam omiljene gradove i butike za to, ali zato uvijek ponesem kući njihove divne prirodne preparate za kosu. Svakako bih Egipat svima preporučila, jer pored prelepog grada Hurghada ima mnogo prekrasnih mjesta za ljetovanje, zaista je san snova za odmor.

Šaljem bezbroj pozdrava Vama, redakciji portala “Svet Australia” i dragim čitaocima ma gdje oni bili. Imajte divno ljeto. Voli vas vaša Branka Sovrlić”.

Slavica MOMAKOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila