Još nekoliko sati u Australiji, odnosno ceo dan na severnoj hemisferi, 2019. će nestati zauvek i ulazimo u 2020. Svako će je proslaviti na svoj način i onako kako ume i koliko može. Ipak, kao i uvek, najinteresantniji su dočeci uz estradne umetnike kojih će i ovoga puta biti na petom kontinentu. Za one koje znamo, navodimo podatke.

Legende srpske estradne Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić će nastupati u najvećem srpskom cenbtru u Australiji, sidnejskom Bonnyrigg Sports Clubu. Ovoga puta imaće i dostojnu pratnju u likovima Dragana Vujadinovića, Gorana Zarića, Vlatka Sekuloskog kao muzičke pratnje i Zore Micevske lokalne estradne umetnice kao vokala.

Vrckaste pevačice iz Srbije koje čine duet „Šmizle“ – Milica Ranković i Kristina Spalević, zajednoi sa svojim menadžerom Rajkom Mijanovićem, za najluđu noć uveseljavaće goste u Sali CO Sveti Sava u Woodville Parku (Adelaide).

Jedan od najboljih bendova u Australiji – Lucky Band svoj performans imaće u klubu „Vojvodina“ u melburnškom naselju Albion. Goran Sablić Versaće, Škalja Vlahović i Aleksandar Stevanović Zvezdaš sa pevačicom Ružicom Jondić bez sumnje će prirediti doček za nezaborav.

Stalni gost u Australiji oko novogodišnjih i božićnih praznika, kršni delija Ljubiša Vasiljević, za doček Nove godine, pevaće u Srpskom centru Maddington (Pert) gde će mu gošća biti lepa Snežana Vušović.

Sonja Dinamit uz pratnju Mirka Goluba i gostiju iz Amerike „Ko to tamo peva“, uveseljavaće zemljake u čuvenoj sali Srpske narodne odbrane u Canley Vale (Sidnej).

Popularni pevači iz Melburna Tatjana Lazarevska i Novica Vasilevski, ove godine za nastup će pevati u Sidneju. Sigurni smo da će na svim dočecima biti ludo. Oni koji su izostavljeni a žele da i njih uvrstimo, neka nam se hitno jave do dodamo.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila