Tradicionalni koncert „kralja meraka“, kako publika najčešće zove svog omiljenog pevača Harisa Džinovića, zakazan za 25. decembar 2019. godine u Sava Centru, izazvao je ogromno interesovanje, pa je muzičar odlučio da se sa svojim fanovima druži i dan kasnije, 26. decembra.

Prednovogodišnja najluđa zabava uz legendarnog pevača i njegove čuvene hitove uz koje stasavaju brojne generacije, ove godine trajaće dve noći zaredom, a pesme poput „Rano je za tugu“, „Muštuluk“, „Dajte vina hoću lom“, „Kako mi nedostaješ“ i mnogi drugi izazvaće pravu euforiju.

„Radujem se što ću svojoj publici prirediti ne jednu, već dve noći za pamćenje, i na pravi način pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Karata za koncert 25.decembra ima još malo, a zbog velike želje publike, odlučili smo da organizujemo još jedan koncert i to dan kasnije. Pevaćemo satima, pravićemo zajedno najbolju atmosferu, i na prvom i na drugom koncertu“, kaže Haris koji se euforično priprema za dvodnevni decembarski spektakl.

Gostujući u emisiji “Premijera vikend specijal” pevač je govorio o nastupajućim koncertima ali o muzici danas.

– Teško da će ove pesme danas opstati decenijama, ali možda je i drugo vreme došlo, pa ih to ne zanima. Mladi vole nešto drugo, ne ono što smo mi voleli. Klijentela se redovno vraća u kafane jer se tu može postići prava atmosfera – rekao je pevač.

Haris je naveo da jedva čeka  novogodišnje praznike.

– Za mene Nova godina ima sasvim jednu drugu dimenziju. Mi se radujemo Novoj godini, meni znači nešto, ceo život čekam Novu godinu, a onda počne drugi period života kad prođe Nova godina. Nešto se završilo, a onda se otvaraju nove mogućnosti. Ceo ovaj mesec je veoma radan, nema puno vremena. Mirniji period je januar, februar, mart, kada ćemo pripremati pesme – naveo je on.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila