Milica odnedavno, prema saznanjima “Paparaco lova”, živi u jednom elitnom novobeogradskom naselju i to u istoj zgradi u kojoj živi i njen dugogodišnji prijatelj, pevač Stevan Anđelković.

Ekipa pomenute emisije snimila je Milicu kako se sa aerodroma “Nikola Tesla” odvozi u novi stan u kome boravi, a potom je pevačica uhvaćena u ispred zgrade u društvu Stevana i još nekoliko prijateljica.

Milica i Stevan su veoma bliski, ona mu je bila i kuma na venčanju, te je pevačica po svemu sudeći želela da nakon teško perioda kroz koji je prošla živi u blizini svojih najdražih.

Podsetimo, Milica i Miloš Paunović letos su raskinuli vezu dugu pet godina, a ova vest u javnost je dospela dva meseca kasnije, u septembru.

– Milica i Miloš su imali turbulentnu vezu. Od početka su bili pod lupom javnosti, naročito što je on u tom trenutku napustio ženu koja mu je rodila sina. Oni su uspeli sve to da prevaziđu i izgrade svoju ljubavnu priču, koja očigledno nije imala srećan kraj. Skoro šest godina su zajedno i bilo je logično da njihova veza bude krunisana brakom ili proširenjem porodice ali se to nije dogodilo. Zajednički život bio je korak više u njihovoj vezi, ali ne i dovoljan da nastave zajedno u budućnosti – rekao je tada izvor blizak paru i dodao:

– Miloš živi život od danas do sutra, dok je Milica mnogo stamenija. Ona je sa 16 godina počela da zarađuje i živi samostalno, razmišlja o budućnosti i o tome gde sebe vidi za nekoliko godina. Kada je shvatila da sa Milošem nema iste poglede na budućnost, odlučila je da stavi tačku. Napustila je stan u kojem su zajedno živeli i vratila se u svoj. Nije joj lako jer pet godina nije malo i jako je volela Miloša, ali je razumno postupila. Sve ovo vreme se nadala da će prevazići neslaganja koja su imali, ali uzalud. Napustila ga je pre dva i po meseca i sada je odlučila da se posveti karijeri. Vest da su raskinuli podelila je samo sa roditeljima i s nekoliko bliskih ljudi. Međutim, otkada se informacija pojavila u medijima, svima je bilo jasno zašto je leto provela na primorju i nikome se nije javljala. 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila