Pop diva je izgleda rešila da smiri strasti.

Jelena Karleuša se kaje što je stavila ogromne silikone u grudi! Pop zvezda je još pre 20 godina kod plastičnog hirurga prvi put povećala poprsje, danas ima jaku peticu, ali smatra da velike grudi više nisu u modi.

– Moja najveća životna greška su velike grudi! Kajem se što sam stavila silikone, jer više nisu moderni. Pre nego što sam otišla kod hirurga, na sve moguće načine sam se trudila da grudi učinim većim. Nosila sam “vonderbra” i gurala u njega čarape. Ma svašta sam gurala u brushalter! Sad bih volela da su manje – rekla je Karleuša u emisiji “465 sekundi sa Sašom Vidićem”.

Seve kao uzor

Često gledam Instagram Severine Kojić i tražim inspiraciju šta bih mogla da obučem. Volela bih da sam mršava kao ona

Jelena Karleuša

Mirotvorac

Pevačica je posle pomirenja sa Cecom Ražnatović i Ognjenom Vranješom rešila da izgladi odnose i sa Severinom Kojić. Mada ju je godinama prozivala da je “jadnica” koja joj je “ukrala duet sa Sajsi MC” i da ništa bolje nije ni očekivala od žene “koja onako loše puši”, JK je sada spustila loptu.

– Seve izgleda top! Ona je jedna od retkih žena koja zna da trend prilagodi sebi. Često gledam Severinin Instagram i tražim inspiraciju šta bih mogla da obučem – rekla je JK i dodala…

Marija je fatalna za žene

Svaka riba koja duže od 15 minuta priča sa Marijom, zaljubi se u nju! Frajeri bi trebalo da joj traže savete
Jelena Karleuša

– Seve je smršala više nego što treba, ali to je sad u trendu. Blago njoj! Volela bih da sam tako mršava!

Ćapila je za zadnjicu

JK je pohvalila i svoju najbolju drugaricu Mariju Šerifović, za koju je sigurna da može da smuva svaku ženu, ali ne i nju!

– Svaka riba koja duže od 15 minuta priča sa Marijom zaljubi se u nju! Frajeri bi trebalo da joj traže savete! Između Marije i mene postoji čudna hemija, koja se vidi i u “Zvezdama Granda”. Ta emisija je kao “Bolji život”, ali 2019. godine. Ja sam Lidija Vukićević, a Marija je Dragan Bjelogrlić – ispričala je Karleuša, aludirajući da su Šerifovićeva i ona kao brat i sestra.

Jelenu su pitali zašto je onda na jednom snimku uhvatila prijateljicu za zadnjicu, a ona je kroz smeh odgovorila:

 Marija voli da drži devojke za guzu. A nju samo ja smem da pipam za zadnjicu!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila