Srpska pjevačica Milena Ćeranić od početka karijere privlačila je pažnju medija. Doduše, više dešavanjima u privatnom životu, nego pjesmama.

Milena je pjevačku karijeru počela kada je postala finalistkinja muzičkog takmčenja Zvezde Granda 2009. godine. Već naredne godine riješila je da sa kolegom i tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanović uše u rijaliti šou Farma, a njihovu vezu u rijalitiju pratili su brojni skandali.

Nakon toga su oboje izbačeni iz Grand produkcije, a ubrzo su se i razišli. Nakon Nemanje Milena je, prema pisanju medija, 2011. godine uplovila u emotivnu vezu sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem koja je trajala šest i po godina.

Ništa tu ne bilo čudno da Dašić nije sve vrijeme bio zauzet, a tokom njihove romanse je i dobio dijete sa nevjenčanom suprugom Marijom Kršikapom, kao su tvrdili mediji.
Emotivnu vezu Vladimira i Milene pratili su brojni skandali, a prošle godine isplivala je informacija da su se razišli.

– Milena i Vladimir ćutali su o raskidu jer su se potajno nadali da im je naišao samo loš period i da će se njihovi problemi brzo riješiti. Ispostavilo se da nije tako jer se još nisu pomirili. Dok je Vladimir boravio u Beogradu, među njima je sve savršeno funkcionisalo, ali čim bi se vratio u Crnu Goru, nastajale su svađe koje su postale nepodnošljive. Zbog toga su riješili da se raziđu – otkrio je izvor Kurira.

Milena Ćeranić je u decembru prošle godine uplovila u emotivnu vezu sa reperom Vukom Mobom, ali su raskinuli poslije samo mjesec dana.

– Tačno je da smo završili, ali ostaćemo prijatelji. Milena i ja se ne poklapamo, ona je mnogo posesivna, a ja nemam živaca za to. S Milenom je završena priča – izjavio je Vuk Mob nakon raskida sa pjevačicom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila