Pjevačica Severina Kojić (47) na konferenciji za novinare iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina, ali i na račun svog bivšeg partnera Milana Popovića (55).

Tvrdi da njenom suprugu, Igoru Kojiću (31), nije bilo dozvoljeno da iz škole pokupi njenog sina.

Takođe je izjavila da su joj sina fizički i psihički zlostavljale učiteljice, koje nisu dozvolile da dijete pokupi Igor. Tvrdi i da je otac djeteta, Milan Popović, sve to učinio u dogovoru s direktorkom.

“Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao”, rekla je Severina na konferenciji, dodajući da od svog bivšeg partnera dobija prijeteće mailove.

Milan Popović rekao je za portal “24sata.hr” rekao je da nije sve tako kako je Severina predstavila.

“Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Celi incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da interveniše zbog njegovog neprimerenog ponašanja”, rekao je na početku razgovora Milan Popović i odmah nastavio:

“Odmah da kažem, nisam bio na licu mesta, ali prema meni dostupnim informacijama, nikakvog zlostavljanja nije bilo. Igor je došao da preuzme dete, ali on na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimereno i nedopustivo. Kao otac deteta to neću tolerisati u budućnosti”, rekao je Milan.

On smatra da je cijeli ovaj incident isceniran.

“Nije bilo zlostavljanja. Ovo je iscenirano kako bi se privukla pažnja i napravila senzacija u okviru najavljene turneje koju je nazvala ‘The magic tour’. Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo  i ranije videli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada”, rekao je Popović za pomenuti portal.

Tvrdi da nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za šta ga je ona takođe optužila.

U svom govoru Severina je prozvala dvije učiteljice za zlostavljanje njenog sina, ali Milan tvrdi da jedna od učiteljica prozvanih imenom, ne postoji u toj školi.

Pojasnio je i kako i zašto je došlo do cijelog incidenta.

“Škola ima svoju proceduru oko preuzimanja djece. Postoji ‘pik-ap’ lista, na kojoj piše ko sme preuzeti dete. Pored majke i oca, na tu listu se mogu staviti još četiri osobe. Mi smo se usaglasili oko liste, ali Severina ju nikad nije potpisala i zbog toga škola nije mogla Igoru dati dete. Znala je da nije potpisala listu i da Igor ne može preuzeti dete”, rekao je Milan i dodao da smatra da učiteljice u školi dobro rade svoj posao, ali da bi mogle biti malo strože.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila