Ivan Milinković (57) kaže da će da ispoštuje zabranu koja mu je stigla od bivšeg saradnika Zorana Dašića (63), i da neće izvoditi pesme “Legendi” čiji je on autor

Kako mu poručuje – ima svoje nove hitove i to mu je dovoljno.

– Izdao sam saopštenje iz jednog jedinog razloga! Kada me neko pozove za angažman, ne zna za zabranu koju sam dobio još 25. jula ove godine. Većina pretpostavlja da ja i dalje pevam sve te pesme, jer se s tim srećem svakodnevno u razgovoru s ljudima! Logično je da bih, da nije zabrane, a po želji publike, otpevao neku od pesama Legendi koje su godinama voleli da slušaju u mojoj interpretaciji – kaže Ivan.

– Shvatio sam da moram da objavim saopštenje da ne bi bilo zabune, jer se moj repertoar sada zasniva na promociji mojih novih numera. Tri su objavljene od pet snimljenih, u pripremi su još tri, a na širokom koncertnom repertoaru nalazi se veliki broj izvornih pesama, kao i kvalitetnih i popularnih naših i svetskih standarda. Posle prvih koncerata, publika je izuzetno pozitivno reagovala na ovu muzičku promenu –priča Milinković.

Kako kaže, Dašina zabrana mu ne smeta.

– Da mi smeta zabrana, to ja nisam rekao, već sam pročitao jednu od prvih novinarskih formulacija kada je objavljeno, valjda zbog jačeg naslova – ne znam. Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Dašić kao autor, a u koje ne spada desetak i više pesama koje sam pevao, a koje potpisuju drugi autori – zaključio je Milinković.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila