Mira Škorić otvorila je dušu pa otkrila da je odnedavno počela sa napornim treninzima kroz koje je, kaže, mnogo toga naučila. Takođe, pevačica je nerado ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i velikom ponosu – ćerki Milici, koja studira medicinu.

– Ovo je brazilski džijudžicu, to je borilački sport. Ja volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo, to puno žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera. Oni meni dušu uzimaju! Naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani. Ja preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džijudžicu”, istakla je ona, pa zatim i stavila tačku na brojne spekulacije o tome kako se i zašto sukobila sa Cecom.

– Meni je više muka na tu temu, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi, a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno – ispričala je ona u “Premijeri” pa prešla na vedrije teme.

Pohvalila se uspesima njene ćerke, za koju kaže da je bolja osoba od nje same.

– Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo – zaključila je Mira.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila