Aleksićeva odlično podnosi drugu trudnoću, pa je prethodne noći pevala u Beogradu.

Seka Aleksić (38) sa suprugom Veljkom Piljikićem (35) čeka drugo dete, a i ovu trudnoću, baš kao i prvu, odlično podnosi.

To se vidi po njenom izgledu i odluci da nastupa dokle god smatra da može, pa je publiku zabavljala prethodne noći u Beogradu.

Aleksićeva se pojavila u crnoj, uskoj haljini, koja je istakla njene obline i stomak, a komentari na ovo Sekino izdanje više su nego pohvalni.

Podsetimo, Seka je prvo dete, sina Jakova, rodila 24. septembra 2016. godine, a par ga je dobio nakon duge i teške borbe za potomstvo.

Seka i Veljko su, u želji za drugim detetom, sa procesom vantelesne oplodnje počeli godinu dana nakon dolaska sina Jakova na svet.

– Počeli smo sa pripremama, poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz. Voleli bismo da se što pre ponovo ostvarimo kao roditelji. Najverovatnije da će to biti početak naredne godine. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku Gocu Ivanović, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih – rekla je Seka 2017. godine.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila