Rada Manojlović pričala je o prostituciji, braku među homoseksualcima, kao i intimnim odnosima na jednu noć, a usput je pomenula i bivšeg dečka Milana Stankovića.

Prostitucija

Ne bih glasala za legalizaciju prostitucije jer sam generalno protiv svega što je u suprotnosti sa normalnim stvarima i što navodi na bilo kakav blud. Vidim da ceo svet tako funkcioniše, ali jednostavno nisam za ono što nije moralno, čisto i što nosimo iz kuće. Ako bismo legalizovali prostituciju, imam utisak kao da bismo uradili nešto bogohulno.

Gej brakovi i deca

Dozvolila bih gejevima da stupe u brak, zašto da ne? Glasala bih i da dobiju pravo da usvoje decu. Poznata sam po tome što podržavam različitost jer sam i sama drugačija. Bila sam sa muškarcem koji se ne uklapa u balkanske kalupe, a, sa druge strane, on je bio veći muškarac od svih koje sam upoznala. Uvek sam za ljubav i različitost, uvek – rekla je Rada, a nema sumnje da je mislila na Milana Stankovića.

S*ks na jednu noć

Nisam za to i nikada nisam imala takvo iskustvo. Nikako ne mogu da zamislim da uđem u takav odnos.

Psihijatar

Odlazak psihijatru nije nikakva sramota. Ako nije sramota da tetoviramo obrve, pumpamo usne, stavljamo veštačke nokte i nadograđujemo kosu, ne treba da nas bude sramota ni da brinemo o svom mentalnom zdravlju.

Razvod

Nije sramota razvesti se. Danas je to u neku ruku i moderno. U svakom slučaju, bolje je biti sam nego u lošem braku, gde svi članovi porodice trpe posledice nesrećnih odnosa. S druge strane, čini mi se da malo ko danas shvata šta brak predstavlja i da ljudi olako odustaju jedni od drugih.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila