Ceca Ražnatović je nekoliko puta putovala u Rusiju, pa su se njeni fanovi pitali da li je folk diva tamo našla novog dečka. Pevačica napominje da nikad ne bi mogla da bude u vezi sa strancem i da njen partner mora da bude isključivo Srbin.

– Bila sam u Moskvi dva-tri puta. Nisam išla kod Putina, već zbog nekih drugih mojih stvari… – pokušala je Ceca da ostane tajnovita, a onda se otvorila:
– Nemam nameru da se selim odavde, niti me interesuju stranci. Očekujem da se zaljubim u svojoj zemlji, u našeg čoveka, ovde! Ja sam lokal patriota. Uostalom, zašto moram da se zaljubim, šta mi fali ovako?!

Pevačica se posle ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana trudila da krije privatni život. Javnosti je predstavila samo jednog dečka – manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, s kojim se zabavljala tokom 2010. godine. Posle Arkana nije želela da ponovo stane pred oltar.

– Ma ne planiram da se udajem, ne pada mi na pamet da to radim ponovo! Nije taj papir presudna stvar za sreću i emotivnu ispunjenost – rekla je Ceca.

Veljkovi mečevi su mi stresni

Cecin sin Veljko je uspešan bokser, ali je za folk divu to veliki stres:
– On me uvek obavesti kad ima zakazan meč. Ja mu kažem: “Čoveče, uopšte nemoj da me obaveštavaš ranije. Reci mi dan ranije, zašto me stresiraš dva meseca unapred, onda ja samo razmišljam o tom datumu”. 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila