Čim je krenuo ponovo aktivno da nastupa,Darko Lazić unajmio je privatno obezbeđenje koje mesečno plaća čak 3.000 evra.

Naime, folker je zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine zadobio teške povrede koje su ga zamalo koštale života, pa sada striktno da vodi računa o svemu što bi moglo da dovede do neželjenih posledica. Prema našim saznanjima, ne bi li ga slučajno neko nenamerno povredio u gužvi, obezbeđenje ga sprovodi na svirkama i konstantno prati.

– Darko ne sme da se šali sa životom. Dovoljno je da ga neko slučajno cimne u gužvi i njegovo zdravstveno stanje može ozbiljno da se dovede u pitanje. On još uvek šeta pomoću štaka i ne može sam da funkcioniše. Angažovao je jednu privatnu firmu za obezbeđenje, pa ga četiri-pet momaka uvek prati na koncertima. Jedni mu čuvaju leđa, dok drugi šetaju ispred njega – otkriva izvor.

Na ovaj potez Darko se odlučio nakon što je nedavno doživeo neprijatnost na jednom nastupu, kada ga je gost kluba slučajno gurnuo, pa je on umalo pao.

– Darko je tada odlučio da plati svoj mir. Neki su mislili da glumi zvezdu i ima svoju pratnju, ali istina leži u tome da dečko samo brine o sebi – završava izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila