Jelena Karleuša želi pomirenje sa Cecom Ražnatović, jer je preko Instagrama poručila najvećoj rivalki da više nema snage za njihov rat i predložila joj da zakopaju ratne sekire.

Poslednji u nizu sukoba između pevačica počeo je kada je “mala od skandala” nedavno oplela po Cecinoj ćerki Anastasiji.

Tada je u odbranu Ražnatovića stao Aca Lukas i kada mu se folk diva javno zahvalila, Karleuša je odlučila da se oglasi na Instagramu, i to porukom u pomirljivom tonu.

– Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman, ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu i shvati da tebi više niko neće da ćuti. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. Stani. Umorna sam rata. Evo, sada ti se lepo i kulturno obraćam, ovo ću ti reći i kada se vidimo na jednom od glupih suđenja, na koja mi se ne ide jer imam preča posla i probleme – napisala je JK na ovoj društvenoj mreži.

Karleuša: Anastasija je
‘operisano mladunče’

Najnovija svađa između JK i Cece počela je kada je Jelena najstrašnije izvređala njenu naslednicu Anastasiju.

– Lukase, vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare na Instagramu. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauci – napisala je JK na društvenoj mreži.

Karleuša se potom dotakla i svog nekadašnjeg prijatelja Lukasa, za koga smatra da vodi tuđe bitke:

– Ceco, ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj, rekla bi mu ovo isto.

JK je Ražnatovićevoj poručila da su joj sin i ćerka odrasli i da nema potrebe da ih bilo ko brani od bilo čijih napada.

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju društvene mreže i da su to deca. Ako su oni deca, onda sam i ja nečije dete – istakla je Jelena.

Susreti na sudu

Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom
Jelena Karleuša

Ceca, koja se retko oglašava u javnosti kada je u pitanju Karleuša, pre dva dana se zahvalila Lukasu što je stao u zaštitu njene porodice.

– Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako odreagovao, takav je čovek – rekla je Ražnatovićeva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila