Usudila se da otkrije sve…

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je u poslednjih nekoliko meseci prošla pravu golgotu. Zbog sukoba u porodici došlo je do obračuna, pa ju je Luka Lazukić navodno pretukao, zbog čega se sude. Međutim, Nata je jača nego ikad uspela da se vrati na scenu i to u punom svetlu. Izdala je pesmu “Mala plava” koja je zaludela Srbiju, a sada je odlučila da prvi put pred kamerama progovori o svemu.

Naime, gostujući u emisiji “Ami G šou” govorila je o svemu. Na Ognjenovo pitanje da li misli da je sve moglo drugačije kada pogleda sa ove distance, Nataša je dala vrlo iskren odgovor.

“Ovim pitanjem me vraćaš na jedan film koji se zove “Neverna žena”. Sad me ti pitaš da li je moglo drugačije. Film je takav da živi jedan život dosadnjikav, sreće tipa, kreće priča sa njim i onda se vraća sve na početak gde ona klikće na njega i ništa se nije desilo zapravo. Sve je moglo drugačije”, rekla je sa setom u glasu.

Nataša Bekvalac

Ipak, od ljubavi ne odustaje i sigurna je da će jednog dana naći muškarca po svojoj meri.

“Nema pogrešnih muškaraca nego ima pravih u datom trenutku. Ja želim da stanem ispred ogledala i da se meni dopadne ono što vidim. I nadam se da ću tako privući i muškarca koji će se meni dopasti”, rekla je pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila