Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić gostovali su u jutarnjem programu Prve televizije kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, gde su između ostalog otkrili i kako je počelo njihovo poznanstvo, a zatim i ljubav.

Tri meseca je trebalo Mrki da osvoji Anino srce. Upoznali su se u novembru 2011. godine, ali njihova ljubav nije odmah počela.

– Bio je koncert Šabana Šaulića. U jednom momentu ulazi gospođa Bekuta bosa i meni Šaban kaže: “Ovo je Ana Bekuta”. Ona otpeva dve pesme i ja platim te dve pesme, ona kaže: “Sklonite ruku sa mog struka, vi ste oženjen muškarac, imate burmu”. A ja kažem: “Onda mi vratite pare!” – ispričao je Milutin.

– Naravno da pare nisu bile vraćene – dobacila je Ana.

– Posle je bio koncert mog druga Vlade Georgieva, na Dan zaljubljenih, kada smo se ponovo sreli i desilo se ono što je trebalo da se desi ranije – nastavio je Mrka.

– Neko kaže da je trebalo ranije da se sretnemo u životu, a ja mislim da smo se sreli baš u pravi čas. Kao dvoje ostvarenih ljudi, ja u svom poslu, on u svom, zaista lepo funkcionišemo – izjavila je Ana i dodala kako ih u životu vezuje samo ljubav, ništa drugo, kao i da je porodica jedina koja ima pravo da im postavlja pitanja u vezi sa njihovom ljubavnom vezom, budući da se godinama spekuliše kako su započeli vezu iz koristi.

Bekuta je potom otkrila da li postoji još nešto što je ostalo u njenom poslu kao neostvareno.

– Želim pesmu koja će biti kruna moje karijere – rekla je.

– Zar je nemaš? – zbunjeno je upitala Jovana, a zatim se Ana obratila Želju Joksimoviću.

– Imam. Ali mislim da moram da dobijem još jednu. Još jednu, potrbna mi je ta jedna. A to obećava tvoj muž deceniju… A ovo je poruka za njega, izvini. Eto, Željko, još ta jedna pesma, zadovolji mi dušu – poručila je Ana.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila