Jedna od naših najboljih pjevačica, Jelena Tomašević, koja je svojim glasom odavno osvojila ne samo region, već i Evropu, 17. avgusta će nastupiti na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih Armijskih međunarodnih igara, u parku “Patriot”, u Moskvi, pred najvišim predstavnicima ruskog državnog vrha.

Jelena je već nastupala na velikim scenama Rusije, odakle nosi neprocenjiva iskustva. Prije deset godina pjevala je u Kremlju, sa Boaz i Sirušo, pesmu “Time to pray”, snimljenu nakon njihovog upoznavanja na Eurosongu, a prošle godine je imala fantastičan nastup na Krimu, u Sevastopolju, na manifestaciji “Ruska mašta”, pred sto hiljada ljudi, na poziv Aleksandra Zaldostanova, lidera najvećeg ruskog motociklističkog kluba “Noćni vukovi”, inače, velikog prijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina.

– Nastup u parku „Patriot“ je veliki izazov, posebno iz razloga što se očekuje spektakularna ceremonija kojoj će, osim nekoliko desetina hiljada ljudi, prisustvovati i kompletan državni vrh Rusije, a možda i sam predsjednik Putin. Izuzetna mi je čast što ću pjevati na ovoj prestižnoj ceremoniji i neizmjerno se radujem ovom nastupu, koji će, sigurna sam, biti jedan od najljepših u mojoj karijeri – kaže Jelena Tomašević za Novosti Online.

U videu iznad možete pogledati Jelenin nastup na prošlogodišnjoj manifestaciji “Ruska mašta” u Sevastopolju.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila