Pevačica Emina Jahović ne krije da uživa u ljubavi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom. U tu vezu je upućen i Eminin bivši suprug Mustafa Sandal koji je rešio da sa Sadetinom porazgovara.

Ova nova situacija koja se desila između Emininog bivšeg partnera i sadašnjeg dečka šokirala je mnoge. Kako pišu turski mediji Mustafa i Saran su razmenili nekoliko rečenica, a između ostalog bivši pevačicin suprug zatražio je od njega sledeće:

“Ne bih voleo da imamo problem, ja od tebe zahtevam da ona bude srećna.”

Na te nejgove reči Sadetin je ostao pomalo zatečen, ali kako pišu turski mediji rekao je Mustafi da o tome ne brine jer se on svim silama trudi da ona ima osmeh na licu.

“Emina je zaista prava srećnica kad ima takvog bivšeg muža i sadašnjeg partnera”, navode turski mediji, a piše “Srbija danas”.

Inače, Emina je pre tri dana viđena u Sadetinovom automobilu kojm se dovezla kod zubara kada su je paparaci i uslikali. Njoj tada nije bilo baš svejedno pa im je samo kratko poručila:

“Preterujete.”

Podsetimo, Emina i Mustafa bili su u braku deste godina, a posle razvoda ostali su veoma dobrim odnosima.

Emina i Sadetin se zabavljaju već nekoliko meseci što su prvobitno krili od javnosti, iako se o tome spekulisalo, a onda je turski milioner postavio njihovu zajedničku fotografiju na društvene mreže i time sve navode medija potvrdio.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila