Haris Berković je stekao popularnost učešćem u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda” pre nekoliko godina, od kada slovi za jednog od najtraženijih pevača “na terenu”.

Ipak, mimo posla, mladi pevač je i te kako zanimljiv medijima zbog veze sa koleginicom Radom Manojlović.

Iako ih u žutoj štampi često prate priče o raskidima, prevarama i problemima vezanim za članove porodice, njih dvoje opstaju zajedno i neminovno je da će se jednog dana zareći jedno drugom na večnu ljubav i vernost.

I pored toga što ga novinari često ispituju o Radi, Haris izbegava ovu temu, kao i bilo šta vezano za njegov privatni život.

Berković je još od samog starta bio takav, premda je još na početku karijere ispričao jedan nimalo prijatan događaj iz prošlosti koji mu je promenio život.

 To je bilo najgore životno iskustvo koje sam imao. I dan-danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nesreća se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače – ispričao je on tada za Kurir, dodajući:

– U nesvesnom stanju su me prebacili u bolnicu i tamo su se borili za moj život. To leto nikad neću zaboraviti. Danas sa pobedom proslavljam i svoj drugi rođendan. Mislim da mi je ta nesreća na neki način promenila život. Često se setim toga i mislim da treba da živimo svaki dan kao da je poslednji. Nikad se ne zna šta može da se dogodi, niko ne zna šta mu sutra donosi.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila