Voditeljka Dea Đurđević je u nedelju uveče u jednom  restoranu u Beogradu proslavila rođendan, a njena najveća želja bila je da joj na slavlju peva Šako Polumenta. Crnogorskog pevača lično je pozvala, a on je bez razmišljanja i sa zadovoljstvom prihvatio poziv, prenosi Kurir.

Kako je objasnio, voditeljka ga je prvobitno zvala na venčanje i sve do poslednjeg trenutka mislio je da će, osim rođendana, sa mladencima proslaviti i ulazak u brak. Međutim, čini se da je došlo do promena u poslednjem trenutku, pa je voditeljka samo slavila rođendan.

Polumenta je u restoran stigao sa ogromnim buketom ruža i istakao da se raduje što će biti deo posebne noći voditeljke i njenog izabranika, ne sluteći da od venčanja neće biti ništa.

Kao što vidite, ne mogu srećniji da budem što sam deo prelepe noći jedne hrabre, predivne žene i njenog izabranika. Istina je da me je Dea lično zvala da prisustvujem proslavi, ali sve i da me niko nije zvao, došao bih i ispunio joj želju. Koliko znam, Dea će, osim što slavi rođendan, krunisati svoju ljubav i zbog toga mi je srce još više puno. Venčanje je njihova tajna priča i milo mi je da su to uspeli da drže pod ključem i da krunu svoje ljubavi sačuvaju za sebe. Tokom cele večeri ću biti tu i kao prijatelj, i kao pevač, sve dok se taj čin ne obavi“, rekao je Šako i otkrio koju je pesmu Đurđevićeva poželela za ples sa svojim izabranikom.

– Deu sam pitao koju pesmu želi prvu da joj pevam. Ježim se dok pričam o tome. Nedavno sam u njenoj emisiji predstavio pesmu „Trebaš mi“, koja na veoma emotivan način govori o podršci partnera, preživljavanju uz voljene kada je najteže i tome koliko snage može da nam pruži ljubav. Kada je čula tu pesmu, potpuno se pronašla i onda me je pitala koju od dve omiljene pesme da izabere – „Pod sjajem ružičastih zvezda“ili tu novu. Tada sam joj rekao da izabere po svojoj želji uz koju će da plešu i da ću joj svakako pevati i sve druge – naveo je pevač, koji, ubeđen da se voditeljka udaje, nastavlja sa čestitkama.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila