Pjevačica Danijela Martinović napunila je juče 48 godina, a njen život i te kako je uzbudljiv. Osim što je 22 godine sa šmekerom sa Balkana, bori se sa zdravstvenim problemima, a nedavno je otkrila da želi da ide u samostan.

Kada je Danijela Martinović u pitanju, hvratsku, ali i srpsku javnost najviše interesuje njen ljubavni život. Ona je više od dvije decenije u ljubavi sa Grašom.

Petar Grašo je rekao da je Danijelu ugledao 1995, kad je s Tončijem Huljićem (57) pobijedila na Dori, takmičenju za pjesmu “Evrovizije”.

– Na kraju je ta “mala” već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit – otkrio je Petar javnosti.

Danijela je više puta govorila kako održava vezu.

– Ne dopuštam da nam veza upadne u kliše i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga – govori pjevačica i poručuje:

– Nikada nemojte da prestanete da razmišljate o tome da budete top samoj sebi jer ćete onda to biti i svom muškarcu. Smatram kako muškarac ženi nikad ne smije reći: “Koliko imaš kila?”, “Zašto nisi našminkana?” i “Koliko imaš godina?”, dok, žene muškarcu mogu reći baš sve.

Uprkos svemu, Petar Grašo je više puta pričao da ne želi da se ženi.

Problemi sa zdravljem

Problemi sa zdravljem počeli su prije dvije, tri godine kada su doktori, nakon redovnog pregleda, odlučili da je zadrže na odjeljenju neurologije. Od tada se život mlade i uvijek nasmijane pevačice, Danijele Martinović, promijenio.

Prvi napad vertiga imala sam prije godinu dana i tri mjeseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedjelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se sjetim koga bih mogla da pozovem- izjavila je tada Danijela.

Manastir

Danijela se upoznala i sa čarima meditacije, a želi da ode i u manastir.

– Želja mi je da odem u jedan manastir i da budem nekoliko dana u programu tišine. Onda bih zapisivala i ljudima prenijela koji su benefiti tišine – rekla je ona.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila