KOTOR VAROŠ, 7. jula – Večeras je u Narodnoj biblioteci u Kotor Varošu održana promocija knjige autora Radeta Beraka “Na mestu voljno”. Sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, što je jasan pokazatelj koliko je ova promocija privukla pažnje ljubitelja pisane riječi.


Uvodnu riječ na promociji imao je Filip Perišić. On je istakao Berakovu izvanrednu sposobnost da prenese emotivnu dubinu i slojevitost svojih likova kroz njegovu jedinstvenu stilsku ekspresiju. Perišić je naglasio važnost Berakovog djela u kontekstu savremene književnosti.

Filip Perišić 

Zlatko Jurić, doktor književnosti i recezent knjige naglasio je Berakovu sposobnost da oživi likove na stranicama knjige. Jurić je naglasio duboki uticaj Berakove knjige na njega lično i izrazio uvjerenje da će čitaoci doživjeti istu emocionalnu vezu sa knjigom ”Na mestu voljno”.

Zlatko Jurić 

Promocija je bila obogaćena prisustvom samog autora, Radeta Beraka, koji je srdačno dočekao i zahvalio svim prisutnim ljubiteljima pisane riječi.

Berak je naglasio važnost ljubavi prema knjigama i čitanju u današnjem digitalnom dobu.

Rade Berak

Publika je imala priliku postavljati pitanja i razgovarati sa autorom, što je stvorilo intimnu i blisku atmosferu.

Ova promocija knjige Radeta Beraka svjedoči o snazi i važnosti pisane riječi u našem društvu, kao i o ljubavi koju ljudi još uvijek gaje prema knjigama i književnosti.

Promocija knjige “Na mestu voljno” u Narodnoj biblioteci Kotor Varoš bila je uspješan i nezaboravan događaj.

Filip Perišić i Zlatko Jurić su svojim izuzetnim uvodnim govorima dodatno naglasili značaj Berakovog djela, koje će sigurno pronaći put do srca mnogih čitaoca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila