Popularna pjevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran svojoj ljubavi dali su drugu šansu.Iako su to krili mjesecima, ubrzo nakon raskida su se ponovo pomirili. Sada su počele i spekulacije da se Emina udaje, a za sve je kriva nedavno objavljena fotografija na kojoj se pjevačica nalazi u bijeloj haljini s buketom u ruci, koji je mnoge podsjetio na bidermajer.

U nedavnom intervjuu Emina je otkrila da li je ponovo zaljubljena i da li bi se ponovo udala.

– Žena sam koja voli da ima partnera, cijeli život sam provela s Mustafom čini mi se. Četrnaest godina nije mala stvar. Uvijek volim da imam tu jaču polovinu pored sebe, nisam žena koja može da bude predugo sama – rekla nam je.Podsjećamo, Emina se od supruga Mustafe, s kojim ima dva sina razvela prošle godine i to nakon deset godina braka.

– Ljudi su se osamostalili, žene su ojačale kao individue. Niko neće previše da trpi, niko nema toleranciju. Ja se ne slažem s tim, veoma sam konzervativna osoba. Volim brak kao instituciju, nisam žena koja ga prezire i uvijek sam voljela da budem u braku. I bila sam koliko sam mogla. E da li bih se ponovo udavala, mislim da ne, ali definitivno podržavam brak kao zajednicu – rekla je Emina.

Tom prilikom je opisala i svog idealnog muškarca.

– Idealan muškarac je neko s kim ste na istoj frekvenciji. Nisu mi bitne stvari koje se vide, nego one koje se ne vide, a to je ta energija. To mora da se nađe i uskladi, u suprotom ništa ne uspijeva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila