Miloš Bojanić organizovao je prošle nedelje promociju svom sinu Banetu, koji se posle 17 godina pauze na scenu vratio novom pesmom Neka, ali neki porodični prijatelji nisu se pojavili.

„Moja najveća sreća biće da moj sin bude uspešniji od mene, a to će se i desiti jer je mnogo truda i novca uložio u novu pesmu i spot, i publika će to da prepozna. Krivo mi je što nisu došli neki moji prijatelji sa estrade koje smo uredno pozvali. Ja nisam u kontaktu sa Zoricom Brunclik, bili smo i na sudu zbog rijalitija, ali moj sin Bane jeste. Ipak, ona nije došla da ga ispoštuje. Da se pojavila, ja bih se pozdravio s njom i bio bih veoma srećan. Zoricu sam sreo kod Goce Šaulić kada sam išao da izjavim saučešće, ali nisam joj prišao, jednostavno nije bila prilika. Pre toga smo se sretali samo na sudu. Ako mene pitate, sve su to gluposti i ružna prošlost, koja treba da ode u zaborav. Zorica je dobila jedan spor, a ja dva spora. Ona je pokazala kakav je čovek i samo potvrdila koliko je i dalje sujetna“, kaže Miloš Bojanić, i priznaje da se ipak najviše razočarao u Viki Miljković:

„Ja sam iznenađen što se ona i muž nisu pojavili. Baš me je negativno iznenadila. Mogla je posle snimanja da dođe. Ona je najviše od svih morala da dođe jer ja sam njoj dao pesmu a dinar jedan joj nisam uzeo. Hvala joj što me je sada ispoštovala i pokazala kakva je osoba. Nek joj je na čast! Zna ona dobro koliko sam joj pomogao u karijeri, ali neka, sve to neko vidi. Mi Bojanići rođeni smo da uvek pobeđujemo, a neka su svi oni živi i zdravi. Da je Viki pravila promociju, ja bih došao i da sam na samrti. Ma iz bolničke postelje bih ustao i otišao samo da me ona vidi, pa bih se vratio da ponovo legnem. A ona je imala snimanje i završila to svoje snimanje i otišla kući umesto kod nas! Nije čak ni poruku izvinjenja poslala, ni cveće, ni telegram, a sve je to mogla. Ali ne, ona je samo pokazala koliko je loš čovek! Ceca je jedina poslala poruku i opravdala izostanak. Ona je naša prijateljica, rasla je uz mene, kod mene su letovali u Crnoj Gori svi porodično. Njoj je bilo žao što ne može da dođe i dala je svu svoju podršku mom sinu.“


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila