Pjevačica Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 21. rođendan glamuroznom žurkom u jednom beogradskom restoranu, gdje je okupila porodicu, prijatelje i kolege. Naravno, neizostavno je bilo prisustvo i njene majke Svetlane Cece Ražnatović koja ne skriva koliko je ponosna na svoju nasljednicu.– Sjajna atmosfera, vesela, tako smo i očekivali. Poenta je da se ljudi druže, da im je lijepo, da proslavimo dan njenog rođenja, da proslavimo uspjeh pjesme koji je fascinantan. Ja njoj prvenstveno želim zdravlje, sreću i mnogo ljubavi – rekla je Ceca pred kamerama emisije Premijera i osvrnula se na to šta je njoj bila najveća želja kada su njena djeca u pitanju:

– To mi je bila životna želja, da izrastu u dobre, kvalitetne ljude, da poštuju prave, tradicionalne vrijednosti. Meni je to jako bitno. Oni su odrastali uz mene, moju karijeru, vidjeli su kako taj svet funkcioniše, pa su sve savladali. Spremni su na kompromis, ali ne na svaki, jer ne treba na sve pristajati.

Na samom kraju Ceca je priznala da je veoma stroga kada su njena djeca u pitanju, te da Anastasiji i te kako zna da kaže svoje mišljenje kada je njena muzička karijera u pitanju.

Prema svom djetetu znam da budem jako, jako stroga zato što znam njene potencijale, a svako može da nadogradi sebe. Uopšte nisam slatka, jako sam stroga – zaključila je Ceca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila