Pevačica Ana Sević priznala je u emisiji “Magazin In” koju vodi Sanja Marinković da se kao mlada devojka jako opterećivala tuđim mišljenjem.

Ovaj problem je u njenom slučaju bio toliko veliki da je Anu pogađao pogrešan pogled slučajnog prolaznika na ulici:

– Ja sam bila devojčica koja je strašno bila opterećena time šta ko kaže i šta ko misli. Živela sam u Užicu do svoje 14. godine. Ovaj problem je dotle je išao da je mene pogađao pogrešan pogled slučajnog prolaznika na ulici. Pitala sam se “zašto me je pogledao ovaj čovek ovako, ja njemu ništa loše nisam uradila”. Ja sam shvatila svoj problem, radila sam na tome jako dugo. Čitala sam knjige, razgovarala sa ljudima i zaista sam uspela to da promenim kod sebe. sada sam došla do te faze da me zaista interesuje mišljenje samo mojih bliskih ljudi. Ljudi moraju da shvate da je život jedan i da ne smeju zbog nekog drugog da trpe bilo kakvu vrstu žrtve.

Sevićeva je u emisiji takođe otkrila kojim se poslom bavila pre nego što je počela da peva, zbog čega je bila jako nesrećna:

– Ja najviše volim prvo da se dogovorim sama sa sobom, jer zaista ne volim da sebe dovodim u situaciju u kojoj ću sutra reći “ti si mi ktiva za nešto što sam uradila” i zaista volim da sama izaberem pravi put. Stalo mi je do mišljenja moje mame, bake i partnera. Ja sam 5 godina radila kancelarijski posao, radila sam u jednoj firmi. Svaki dan sam plačući išla na posao. Imala sam fantastičnu platu i fantastično vreme, ali sam bila nesrećna do srži. Komentar moje bake je bio “ćuti, plaćen ti je porez i doprinosi”. Ja sam krišom otišla na audiciju, krišom sam otišla na časove pevanja kod Aleksandre Radović i samo ih dovela pred svršen čin i od tog trenutka sam srećna – završila je svoju ispovest Ana.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila