Pevačica Ana Kokić veoma često nastupa u Crnoj Gori, a kako ističe uvek se vrlo rado vraća primorju. Ovoga puta priredila je pravu žurku za tinejdžere u Podgorici, a sa ekipom emisije “Premijera“, prisetila se svoje rane mladosti i kako je izgledala na maturskim večerima.

 To je trenutak kada shvatamo da smo odrasli i kada imamo utisak da smo jako bitni, a u stvari nemamo pojma o životu. Za malu maturu sam imala malu crnu haljinu, kao princeza. Za veliku maturu sam imala komplet, bluzicu i pantalone, vrlo rado bih to i sada nosila – priseća se Ana ovog perioda.

Pevačica je otpočela proces razvoda od svog dugogodišnjeg supruga, vaterpoliste Nikole Rađena, a istakla je da je bitno ostati čovek.

 Ja nisam bila ni u kakvoj borbi da bih izašla jača, kao pobednik ili ne znam šta. To je jednostavno život, takve stvari se dešavaju – kako nam se dešavaju lepe, tako nam se dešavaju i manje lepe stvari. Bitno je da se bilo kakve odluke donose hladne glave i ne preko noći, bitno je da ostanemo ljudi – zaključuje Kokićeva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila