Nakon skandala koji je potresao Srbiju i region početkom godine Jelena Karleuša odbija da se pojavljuje u domaćim medijima, a jedno vreme je bila nedostupna i na društvenim mrežama. Sada, kada su se strasti malo smirile, pevačica je donela odluku, da još jednom, društvene mreže budu njen jedini oblik komunikacije sa javnošću.

Naime, kako je njen Twitter profil i dalje obrisan sa ove platforme, Karleuša se jutros oglasila na Instagramu, gde otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.

’’U karijeri sam uvek imala pesme koje su vukle čitavu muzičku scenu i postavljale nove standarde, novi pravac koji su svi sledili. Atelje Trag i ja smo pesmom Insomnija a kasnije i Krimi rad započeli novu eru muzike na Balkanu i totalno promenili pravila igre kod nas. Uz producenta Zorana Birtaševića, uspela sam da postavim i scensko vizuelne standarde koji su bili preteča i mnogih svetski priznatih imena kada je reč o toj oblasti. Sa mojim saradnicima, uspela sam da probijem granice Balkana i postanem neko za kog se zna od Amerike do Rusije“, započinje Karleuša, pa dodaje:

’’2002. godine postala sam prvi i za sada jedini srpski izvođač koji je snimio i izdao album za strano tržište. Izdavačka kuća Heaven iz Atine izdala je album Samo za tvoje oči koji je komponovao grčki kompozitor Fivos. Album je za naše tržište izdao BK sound. Sve pesme sa pomenutog albuma poput Još te volim, Zar ne, Moj dragi, Manijak, Samo za tvoje oči, bile su prestavljanje novih muzičikih standarda na Balkanu’’.

Pevačica nastavlja i tvrdi da je zbog medijskog lična i medijskih zabrana bila prinuđena da se okrene društvenim mrežama, zbog čega je kasnije postala i najpraćenija srpska javna ličnost.

’’Ma koliko mi bilo teško tad, nesvesno sam uvela nova medijska pravila u kojima su društvene mreže jače od bilo kog medija u Srbiji. Tako danas moju pesmu sliku ili reč, koje postavljam na Instagram, vidi više ljudi nego što bi videli u svim dnevnim i nedeljnim novinama/portalima zajedno. Silom nepravednih prlika u svojoj zemlji postala sam sam svoj medij’’.

Ona za kraj pevačica svojim pratiocima poručuje:

’’Društvene mreže će biti jedini način moje komunikacije sa publikom dok radim ovaj posao u Srbiji. Mom narodu želim da se što pre podigne i izbori protiv stravičnog medijskog mraka i zla zvanog dnevni tabloidi, koji Srbiji čine nemerljivu štetu“.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila