Dobroto momče na makedonskata estrada našiot  balkanski “X- Faktor” Daniel Kajmakovski kako javuva “Eksluziv” na 1 TV se razvedil od svojata sopruga modelot Kristina Dimitrievska.  

Ovoj ubav estraden par za žal poveќe ne živee zaedno, a pričinata za nivnata razdelba nikoj od niv ne ja soopšti javno. 

Spored nekoi novinski informacii Daniel momentalno živee vo Belgrad, a nekoi negovi obožavateli tvrdat deka toj sepak živee vo Niš, dodeka negovata sopruga koja po poteklo e od Tetovo se vratila so sinot vo semejnata kuќa vo selo Lešok.

Ljubovnata romansa na ovoj par traeeše kratko za nabrzo da se odlučat da stapat vo bračnite vodi. Ubavi,zgodni, uspešni i zaljubeni bea slika i prilika na sreќni lugje koi go živeeat svojot son. Samiot Kajmakovski svoevremno dodeka se natprevaruvaše na “X-Faktor” izjavuvaše deka negoviot son e da uspee kako interpretator i da se oženi so ljubovta na svojot život. Se čini deka negovite želbi bea uslišani zošto toj ne samo što pobedi na popularnoto regionalno takmičenje tuku i stana vistinska balkanska zvezda koja započna sorabotka so najrenomirani muzički iminja i voedno nastapuvaše širum balkanot i dijasporata. Započnaa da se redat hitovi, nastapi, sorabotki so uspešni kolegi za na kraj siot toj uspeh da go krunisa so negoviot nastap na Evrovizija vo Viena kade ja prestavuvaše Makedonija. 

Ljubovta so ubavata Kristina dopolnitelno go bodreše dobroto momče koe sekogaš imaše nasmevka za site negovi obožavateli i toj dosta transparetno ja pokažuvaše svojata sreќa po društvenite mreži kade često možea da se vidat  nivnite zaednički fotografii, no vesta za razvodot  ja potkrepi tokmu instagram profilot na Kajmakovski kade poveќe nema ni edna zaednička fotografija so soprugata. 

Kajmakovski ovaa vest preќutno ja potvrdi i do ovoj moment ne se oglasi so zvanična izjava za negoviot bračen brodolom.

Biljana KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila